Fotowoltaika Sieradz

Oferujemy kompleksowe doradztwo i montaż paneli fotowoltaicznych dla gospodarstw domowych, firm i rolników. Zapraszamy do kontaktu wszystkie osoby z Sieradza, Burzenina i okolic, którym zależy na obniżeniu swoich rachunków za prąd i produkcji czystej energii. Instalacje fotowoltaiczne instalujemy na gruncie oraz na dachach domów, firm, hal magazynowych, stodół, chłodni, pomieszczeń gospodarskich, chlewni, pieczarkarni i innych. Skontaktuj się z naszymi cieszącymi się świetną opinią doradcami techniczno-handlowymi a na pewno podpowiemy Ci najlepsze rozwiązania w fotowoltaice.

Fotowoltaika i magazyny energii Sieradz

W naszych instalacjach fotowoltaicznych montowanych w Sieradzu i okolicach nie tylko produkujemy tanią i czystą zieloną energię. Umiemy ją także zmagazynować dzięki bogatej ofercie najlepszych na rynku magazynów energii. Dzięki nim, możesz zyskać faktyczną niezależność energetyczną i stać się praktycznie samowystarczalnym gospodarstwem domowym, rolnym czy firmą! Nasze magazyny energii oraz panele fotowoltaiczne i falowniki pochodzą tylko od najlepszych i najbardziej zaufanych producentów na świecie. Dzięki nowoczesnej technologii i aplikacjom, możesz mieć ciągły podgląd ich działania.

Panele fotowoltaiczne Sieradz i Burzenin

Sercem każdej instalacji fotowoltaicznej jest falownik, inaczej zwany inwerterem. To on odpowiada za przemianę energii słonecznej na prąd płynący w naszych gniazdkach. Dla mieszkańców Sieradza, Burzenina i okolic mamy w ofercie bardzo atrakcyjne cenowo oraz dobrej jakości falowniki takich producentów jak: SolarEdge, FoxESS, Sofar, Huawei czy Solis o długich gwarancjach i niezawodnym działaniu. W przypadku instalacji które mogą ulegać częściowym zacienieniom, oferujemy optymalizatory mocy współpracujące z naszymi falownikami.

Instalacje fotowoltaiczne Sieradz

Wielu mieszkańców Sieradza i okolic, dzięki naszej pomocy, skorzystało już z dofinansowania w rządowych programach jak „Mój Prąd” czy „Czyste Powietrze”. W ramach tego ostatniego można uzyskać atrakcyjną dotację na pompę ciepła i fotowoltaikę. W ramach naszego doradztwa, zawartego w cenie każdej instalacji fotowoltaicznej, zapewniamy pomoc naszym klientom z Sieradza i okolic w wypełnianiu wniosków o dofinansowanie zarówno w programie „Mój Prąd”, jak i „Czyste Powietrze”. Dzięki temu instalacje fotowoltaiczne oraz pompy ciepła są jeszcze tańsze i bardziej ekonomiczne.