onas PCF

Polskie Centrum Fotowoltaiki tworzymy dla Ciebie

• 01 Jako Polskie Centrum Fotowoltaiki jesteśmy profesjonalny dostawcą dopasowanych do potrzeb Klienta instalacji fotowoltaicznych, pomp ciepła oraz magazynów energii

• 02 Jesteśmy grupą menedżerów z wieloletnim doświadczeniem w energetyce oraz profesjonalnych usługach biznesowych

Dla nas jesteś najważniejszy

Zorientowani na klienta

To Ty, jako nasz Klient, jesteś najważniejszy. Słuchamy Twojej opinii i konsultujemy z Tobą wszystkie proponowane rozwiązania

Elastyczni

Ponieważ każdy Klient jest inny, musimy być elastyczni. Od nas otrzymasz rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb i możliwości

Profesjonalni

Sprawdzone doradztwo, szybkość i jakość montażu, bezproblemowa obsługa instalacji – z nami nie musisz się o nic martwić
tyle lat doświadczenia mają nasi instalatorzy
1000 +
instalacji fotowoltaicznych uruchomionych

pod naszym nadzorem

To my tworzymy
Polskie Centrum Fotowoltaiki

Grupa Fabryka Energii

test221011

W październiku 2022, wspólnie z naszymi wieloletnimi Partnerami biznesowymi stworzyliśmy Grupę Fabryka Energii. Działamy w niej wspólnie z Fabryka Energii sp. z.o.o. – firmą instalatorską zajmującą się montażem instalacji fotowoltaicznych, pomp ciepła, klimatyzacji, rekuperacji oraz pracami hydraulicznymi i elektrycznymi. Fabryka Energii to firma, która od 2014 roku jest obecna na polskim rynku i przez ten czas zdobyła uznanie tysięcy klientów w całej Polsce.

Dzięki połączeniu sił Polskiego Centrum Fotowoltaiki oraz Fabryki Energii jesteśmy w stanie zaoferować naszym Klientom profesjonalną opiekę w jeszcze atrakcyjniejszej cenie i szybszym czasie realizacji. Posiadając własne ekipy montażowe mamy pełną kontrolę nad procesem montażu oraz jego jakością. Zapewnia to naszym Klientom profesjonalną opiekę posprzedażową i bezkonkurencyjny czas reakcji serwisowej.

Aby przekonać się o tym, jak działamy – wystarczy skontaktować się z nami telefonicznie 791 875 056 lub przez zakładkę Kontakt.

Przekonaj się jak działamy!