Pompy ciepła Płock

Pompy ciepła to obecnie jedne z najchętniej wybieranych rozwiązań i systemów przeznaczonych do ogrzewania domów jednorodzinnych. Są ekologiczne i korzystają z OZE — odnawialnych źródeł energii takich jak woda czy powietrze. Ich instalacja zwraca się już w kilka lat, a ponadto ma wiele zalet. Pompy umożliwiają ogrzewanie domów zarówno za pomocą podłączonych do nich tradycyjnych grzejników, jak i ogrzewania podłogowego. Są przyjazne dla osób z chorobami układu oddechowego, ale też środowiska — korzystanie z pompy nie generuje spalin, zatem przyczyna się do utrzymania świeżego powietrza. W końcu — pompę można podłączyć do domowej fotowoltaiki, sprawiając, że rachunki za energię elektryczną stają się niemal niezauważalne. Dla naszych Klientów z Płocka przygotowaliśmy ciekawą ofertą tych urządzeń — zachęcamy do zapoznania się ze szczegółami.

Dlaczego warto wybrać pompę ciepła?

Pompy ciepła, jakie oferujemy Klientom z Płocka to urządzenia wielofunkcyjne i energooszczędne. Mają one długą żywotność i są w pełni bezpieczne, a na ich instalację można uzyskać atrakcyjne finansowanie z programów rządowych. Dodatkowo — postawienie pompy ciepła nie wymaga zakupu opału, jest więc ona tańsza w użytkowaniu oraz pozwala oszczędzić miejsce w domu. Można ją postawić zarówno w nowych budynkach, jak i tych, które mają już kilka lat. Jeżeli wiec myślisz o przyszłości naszej planety, pragniesz chronić środowisko, a do tego marzysz o niskich rachunkach, kiedy ceny węgla oraz gazu osiągają zawrotne ceny — pomyśl o pompie ciepła!

Zaufaj specjalistom od pomp ciepła

Nasza firma działa od 2020 roku. Zajmujemy się kompleksową instalacją fotowoltaiki oraz pomp ciepła, w tym doborem oraz projektowaniem instalacji, montażem oraz jej uruchomieniem. Mamy też doskonały serwis. W naszej ofercie Klienci znajdą marki najbardziej znanych producentów takich jak Hyundai, Trina Solar, Atlantic, Kaisai, SolarEdge, FoxESS, Huawei. Pomagamy też w uzyskaniu rządowych dotacji na inwestycje związane z wykorzystaniem OZE. W przypadku pytań serdecznie zapraszamy do kontaktu.

pcf mapa plock

Pompy ciepła – dlaczego warto:

Energooszczędność

wysoka efektywność energetyczna (A++) i niskie koszty eksploatacji

Wielofunkcyjność

grzanie ale również możliwość chłodzenia w lecie

Bezpieczeństwo i długa żywotność

nie ma ryzyka wybuchu, pożaru lub zaczadzenia a żywotność pomp ciepła to ponad 20 lat.

Wygoda i komfort w użytkowaniu

nie ma potrzeby czyszczenia czy rozpalania w piecu

Uniwersalność

możliwość montażu w budynkach nowych jak i istniejących