Fotowoltaika Sochaczew

Szukasz skutecznego rozwiązania, które pomoże Ci obniżyć rachunki za prąd? Postaw na odnawialne źródła energii! Własna instalacja fotowoltaiczna pozwoli Ci zmniejszyć koszty energii nawet o 90% i ochronić swoje gospodarstwo domowe lub firmę przed podwyżkami cen energii elektrycznej! Zdecyduj się na montaż paneli fotowoltaicznych, które dzięki swojej specjalnej konstrukcji i zastosowaniu odpowiednich, nowoczesnych komponentów umożliwią konwersję energii słonecznej na prąd. Uniezależnij się od podwyżek cen prądu przez co najmniej 25 lat!

Fotowoltaika to dbałość o środowisko naturalne i gwarancja obniżenia rachunków za prąd

Dlaczego warto posiadać instalację fotowoltaiczną? Przede wszystkim to duże oszczędności dla całej Twojej rodziny lub przedsiębiorstwa – zmniejszenie rachunków z energię elektryczną i zabezpieczenie przed podwyżkami cen. Montaż paneli przez doświadczoną firmę jest łatwy i szybki, a sama instalacja jest bezobsługowa, nie wymaga też częstych i skomplikowanych zabiegów konserwacyjnych. Co istotne – inwestycja w fotowoltaikę szybko się zwraca, a na sam montaż urządzeń można otrzymać dofinansowanie z rządowych programów lub ulg podatkowych. Fotowoltaika to również rozwiązanie bezpieczne dla środowiska – umożliwia pozyskanie czystej i ekologicznej energii bez emisji CO2 i innych szkodliwych substancji.

Instalacja fotowoltaiczna Sochaczew – korzyści

Obniżenie rachunków za prąd

Rachunki niższe nawet o 90%!

Czysta i ekologiczna energia

Średnia domowa instalacja (5kWp) ogranicza emisję CO2 o ponad 100 ton w ciągu 25 lat

Zabezpieczenie się przed podwyżkami

Ponad 25 lat ochrony swoich rachunków za energię elektryczną

Bezobsługowe i długowieczne użytkowanie

Brak kosztów serwisu Ponad 25 lat działania instalacji

Szybki zwrot z inwestycji

Ulgi podatkowe, dofinansowania do inwestycji oraz darmowa energia słoneczna dają nawet 15-20% zysku rocznie z zainwestowanej kwoty

Łatwa i szybka instalacja

Średnio 2-3 dni od momentu rozpoczęcia montażu

Myślisz o instalacji paneli fotowoltaicznych? Zamów u nas bezpłatny audyt fotowoltaiczny!

W Polskim Centrum Fotowoltaiki oferujemy instalacje fotowoltaiczne dopasowane zarówno do potrzeb Klienta indywidualnego, jak i przedsiębiorców. Jesteśmy firmą o wieloletnim doświadczeniu w energetyce. Wykonujemy profesjonalne audyty fotowoltaiczne i projekty instalacji, montaż i serwis paneli, oferujemy również pomoc, doradztwo i wsparcie w dopełnianiu wszystkich formalności i uzyskiwaniu dofinansowań. Zapraszamy do współpracy mieszkańców Sochaczewa i nie tylko!